• Ankara Ibatech Fuarı
    • Teknoloji ile Taşı Buluşturan Marka: FIRINMAK
    • Antalya Anfaş Fuarı
    • Teknoloji ile Taşı Buluşturan Marka: FIRINMAK
    • İstanbul Hostech by TUSID Fuarı
    • Teknoloji ile Taşı Buluşturan Marka: FIRINMAK
    • FIRINMAK Fırın Teknolojileri
    • Sektöründe Türkiye'nin Lider Markası
    • ÇOK FONKSİYONLU KEBAP OCAĞI
    • Siz Hayal Edin Biz Yapalım!
    • Konveyorlu Ocakbaşı & Mangal
    • Dönen, Yürüyen Şişler ve Turbo Sistemi
    • CE Sertifikalı Gazmer Vizeli Ürünler
    • Gaz Kurumlarının Onay Verdiği Marka
    • Ustaların Favorisi ''FIRINMAK''
    • Portatif Taş Fırın İmalatında Türkiye' nin Lider Markası
    • KONVEYORLU OCAKBAŞI
    • Elit Serisi Turbo Gazlı Fırın

KONVEYORLU MANGAL

 Konveyorlu Mangal Ocakbaşı

Dünyada ilk kez firmamız tarafından birçok özellik katılarak geliştirildi. FIRINMAK olarak bu ürüne turbo özelliği, çakmaklı, emniyetli gaz sistemi ekledik.

Turbo Sistemi:  Ocakbaşına monte edilen bir fan sayesinde ayarlanabilir hava basıncı alttan kömürlere etki etmektedir. Bu sayede kömürler sürekli kızgın bir durumda tutulabilir. Bu durumda ustaların ocakbaşında bekleyip herhangi karton vb. malzeme ile yellendirme yapmalarını ortadan kaldırıyor.

Konveyor Sistemi: Bu sistem sayesinde ustaların artık ocak başında sürekli beklemelerine gerek kalmıyor. İşgücü azaltan bu sistem zamandan kazandırırken etlerinde her yönüyle eşit pişmesini sağlıyor. 3,5 dakikada Adana Kebap pişirebilirsiniz. Şişler hem kendi etraflarında dönerler hemde konveyor sistemi sayesinde ilerleyerek özel şiş haznesine pişmiş olarak düşerler. Konveyor maksimum süresi 6,5 dakika olarak ayarlanabilir.  Tek turda Adana kebap, Tavuk kanat, but, göğüs ve kuzu şiş pişirilebilir. 

Pişirme Bölümü: Mangalın taban ve yan kısımları 5 cm kalınlığında tuğlalarla örülmüştür. Bu sayede mangal içinde ekstra ısı tutulması sağlanır.

Dış Dizayn: Müşterinin isteği doğrultusunda yapılır. Cam mozaik, fayans, granit, patlatma mermer  veya krom başlıca kullanılan malzemeler..

Tekerlek: Ocağın altına döşenen döner tekerlekler sayesinde ocağın yeri rahatça değiştirilebilir.

Şişler:  FIRINMAK imalatı özel paslanmaz yüksek kaliteli şişler kebap ustalarına rahat çalışma imkânı sağlar.

Ateşleme ve Gaz Sistemi: Bu sistem sayesinde ocağa monteli çakmak ile gaz sistemi ateşlenir. Gaz alevi ile  kömürler yakılarak kızgınlaştırılır. Ayrıca karton vb. malzemelere gerek kalmaz.

Ocakbaşı Üst Dizaynı: Yanma haznesinin ön ve yan kenarları mermerden arka kenarları ise paslanmaz sacdan yapılmaktadır.

Kömür Hazırlama: Boydan boya uzanan gaz sistemi sayesinde 2 metre uzunluktaki alana dökülen kömürler çok kısa sürede hazır hale getirilir.  uzun süre kömür ateşleme için uğraşmaya gerek kalmaz.
Lav Taşı: Ocakbaşında kömür yerine yakıt olarak gaz kullanılabilir ve brulor yerleşim sistemi ateşin ocakbaşı içinde eşit yayılmasını sağlayacak şekilde düzenlenir. Bu gaz yanma sistemi üzerine lav taşları dağıtılarak gaz alevinin lav taşlarını ısıtması ile pişirme sağlanır.

 konveyorlu mangal ocakbaşı    mangal  konveyorlu et mangal ocakbaşı 




  


Ürün Kodu
İç Ölçüler cm
Dış Ölçüler cm
OTOCAKON 100
40*100
85*135
OTOCAKON 120
40*120
85*155
OTOCAKON 150
40*150
85*185
OTOCAKON 200
40*200
85*235



90 332 248 7874
90 532 6969 326
FUAR RÖPORTAJ
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam58
Toplam Ziyaret218708
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar3.65693.6716
Euro4.31894.3362
Site Haritası