fırınmak oven technologies

 English Русский

 FIRINMAK TELEFONLAR
+90 332 248 78 74
+90 532 696 93 26
Gazlı Fırın Serileri
Elektrikli Fırın Serileri
Cağ Kebabı Ocağı
Kuzu Çevirme&Grill
Diğer Ürünler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam14
Toplam Ziyaret304241

KLASİK KARA FIRIN



Mekanik Isı Göstergesi (Fırın Kapağına Monteli)
Fırın İçi Baca
Odun Izgarası
REFRAKTER Malzemeden Fırın Kubbesi
Taban Taşı Ateş Betonu10 cm
Taban Taşı altı 10 cm Gaz Betonu
Demonte Sistem
Lahmacun, Pide ,Pizza, Simit Fırını
Fırın kapandıktan 12-14 saat sonra fırın içi sıcaklık 160-200 derece
Kara Fırın Serisinde Elektrik, elektronik malzeme kullanılmamaktadır
      
                  PİDE PİZZA FIRINI        PİDE PİZZA FIRINI       PİDE PİZZA FIRINI


 
FIRIN ÖLÇÜLERİ
KALORİ Kcal
h/kg saat
kW
Fırın Dış Ölçüleri
Ağırlık kg
A
B
C
D
H
80
25000
5
28
135
54
81
81
200
1000
 100
27000
6
29
155
54
95
95
200
1200
120
28000
7
32
175
54
110
110
200
1350
135
29000
8
34
190
64
120
120
200
1500
150
30000
10
36
205
64
130
130
200
1800
165
32000
12
38
220
64
140
140
200
2000
180
34000
14
40
235
64
152
152
200
2200
180 x 200
36000
16
42
235*250
64
152
172
200
2400
180 x 220
38000
18
44
235*270
64
152
192
200
2600
180 x 250
40000
20
46
235*305
64
152
222
200
3000