fırınmak oven technologies

 English Русский

 FIRINMAK TELEFONLAR
+90 332 248 78 74
+90 532 696 93 26
Gazlı Fırın Serileri
Elektrikli Fırın Serileri
Cağ Kebabı Ocağı
Kuzu Çevirme&Grill
Diğer Ürünler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam55
Toplam Ziyaret313344

MAXIMUM

  
   Maximum serisi pide pizza fırınlarımız restoranlar tarafından en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor.
   Bu üründe alttan ve içten ısıtma sistemi vardır. Termostatlar sayesinde pişirme taşı ısısı ile fırın içi ısısı 400 dereceye kadar ayrı ayrı kontrol edilebiliyor.
   Termostatlar brülörleri açıp kapatarak gaz harcamasında  büyük ekonomi sağlar. Genelde pide pizza ustaları fırın rejime girdikten sonra pişirme taşı brülörünü kapalı konuma getirirler. Yani iki brülörlü bir fırında bir brülörün çalışmasına ihtiyaç duyulur. Tek çalışan brülör ise  termostat sayesinde gene yüzde 40 oranında daha az gaz yakar.
   Yüksek izolasyonları sayesinde fırının alt, üst ve yan taraflarında herhangi bir ısı kaybı yaşanmaz.
   Fırınlarımız kartlı sistemle çalışmaktadır. Buna akıllı sistemde diyebiliriz. Dünyanın heryerinde servis kolaylığı vardır.  Maximum serisinde kullanılan bu sistem arıza vermediği için FIRINMAK olarak servis konusunda firmamızı oldukça rahatlatmıştır. Müşterilerimizde pratik  ve sorunsuz kullanımı konusunda firmamıza memnuniyetlerini belirtmektedirler.
   Tüm FIRINMAK ürünlerinde emniyet valfı kullanılmaktadır. Herhangi bir alev sönmesi durumunda akıllı sistem devreye girerek brülörün gazını keser. Alarm sistemi yanıp sönen kırmızı ışıkları ve alarm sesiyle  devreye girer ve kullanıcısını uyarır. Gerekli durumda kullanıcı acil stop butonuna basarak fırının tüm gaz ve elektriği kesebilir.
   Turbo Sistemi: Dünyada seçenek dahilinde sadece FIRINMAK fırınlarında kullanılan bir sistemdir. Brülöre monte edilen fan sayesinde alevle basınçlı havanın karışması sağlanır. Fırının ön paneline yerleştirilen dimmer basıncı ayarlar. Bu sistem devreye alındığında 1 dakikada 50 derece civarı bir ısı artışı sağlar. Bu ısı artışı fırının büyüklüğüne ve basıncın ayarına göre değişir.
   Taş Kubbe: FIRINMAK tarafından dizayn edilen kalıplarda özel hazırlanmış karışımla fırın kubbelerini döküyoruz. Kubbemizi çelik hasırlarla güçlendirdik. Fırın kubbesi kesinlikle kırılmaz ve çökme yapmaz. İlk kullanım esnasında aşırı alev kullanılırsa fırında çatlama meydana gelebilir. Bu sebepten dolayı ilk iki gün fırının ortalama 100 derece ısıda kalmasını istiyoruz. Bu sürede fırın kubbesi nemini atar ve kubbe herhangi bir zarar görmez. Yanlış kullanımda bile çelik hasır sayesinde sadece çatlamanın minimum seviyede kalması sağlanır.    
   Maximum serisi fırınlarda taban taşı kalınlığı 5 santimetredir. Taş alttan ısıtıldığı için ideal kalınlık olan 5 santimetreyi tercih ettik. Hem ısıyı yanma esnasında üst yüzeye hızlı geçiriyor hemde ısı depolaması için uygun bir kalınlık. Pişirme taşının altında termostatla çalışan brülör vardır. Bu brülör hem taşı daha hızlı ısıtıyor hemde fırının pişirim bölümüne ekstra ısı aktarıyor. Buda 10x30 cm ölçülerinde fırının arka kısmına açılan kanal sayesinde sağlanıyor. Eğer alt brülör kapalıysa üst brülörlerden de bu kanal sayesinde aşağıya ısı geçmesi sağlanıyor ve taş sürekli pişirim için ideal rejimde tutuluyor.

   Pişirme taşı ile alt izolasyonu sağlayan 10 cm kalınlığındaki gaz betonu arasında 7 santimetrelik bir aralık vardır. Bu aralıkta taşı ısıtan brülör bulunmaktadır. Ancak bu aralık alt brülör kapalı konumdayken bile bir ısı havuzu görevi görmektedir. Bu dizayn sayesinde hem taban taşı hemde fırın içi ısısı istenilen seviyelerde olmaktadır.
   
Maximum serisi fırınlarda FIRINMAK tarafından tasarlanmış bir çok farklı dizayn vardır. Müşterilerimiz istedikleri dış dizaynı tercih edebilir veya bizden yapmamızı istediğini herhangi bir dizaynı bize sunabilir.  Ayrıca dış kaplama da  cam mozaik, dekoratif tuğla, seramik, kırık seramik, boya ve paslanmaz çelik seçenekleri vardır. Müşterinin isteğine göre renk ve dizayn belirlenir.
   Ağırlığı 2 ton ve üzeri olan fırınlarda yüksek ağırlık taşıyan poliamid tekerlekler kullanılmaktadır.   
   A1 yönetmeliğine göre fırınlarımızı davlumbaz altında çalıştırabilirsiniz. Bacaya bağlama şartı aranmamaktadır.  
  Baca borusu Ø16 cm kalınlığındadır. Fırının ön veya ortasına monte edilebilir     
  FIRINMAK dizaynı fırın kapakları üç parçadan oluşur. Yan kapaklar fırına sabittir. Orta kapak ise portatif olup çalıştırma esnasında çıkarılarak fırının altındaki boş rafa konulur. Bu tip fırın kapağı yapmamızın sebebi; hem fırının yan kapaklar kapatıldığında bile oksijen almasını sağlayarak sönmesini engellemek hem de gene yan kapaklar kapalı konumdayken ısının fırının içinden kısa sürede kaçmasını engellemek. Bu dizayn sayesinde fırın çok hızlı bir şekilde rejime gelmektedir
  Fırın dışına monte edilen spiral borulu lamba sayesinde fırın içi güçlü ışıkla rahatça izlenebilir.
  Fırın ön panosunda açılan bir delik sayesinde pişirme taşı altındaki alev izlenebilir.
 Fırın dış kaplamasında harç yerine daha yüksek maliyetli olan silikonlar kullanılır. Bu yöntemle dış kaplamada kopmalar meydana gelmez. Ayrıca kaplamalara derz çekilerek hem sağlamlaştırma sağlanır hem de ürünün daha şık durması sağlanır

 PİDE PİZZA FIRINI  Pide Pizza Fırını, Döner Kebap Tandırı, Otomatik Mangal


   



TEKNİK ÇİZİM ve BİLGİLER

FIRIN İÇ ÖLÇÜLERİ
∅cm / ..x.. cm
Fırın Dış Ölçüleri
AĞIRLIK
 kg
Güç
kW
30 cm Pizza
Adet/Saat
A
B
C
D
H
80
135
54
81
81
200
1000
16,5
60
100
155
54
95
95
200
1200
16,5
80
120
175
54
110
110
200
1350
16,5
140
135
190
64
120
120
  200
1500
24,75
180
150
205
64
130
130
  200
1800
24,75
200
165
220
64
140
140
  200
2000
24,75
260
180
235
64
152
152
  200
2200
24,75
300
180 x 200
235*250
64
152
172
  200
2400
33
440
180 x 220
235*270
64
152
192
  200
2600
33
520
180 x 250
235*305
64
152
222
200
3000
33
720